Rådgivning til Erhverv

Erhvervsrettet rådgivning

 

Hos Mekavi er vi kendt for at være en stærk samarbejdspartner, der er opmærksomme på alle detaljer, uanset om der er tale om æstetiske eller funktionelle omstændigheder.

Belysning er en vigtig funktion i lokaler, hvor medarbejdere skal trives, eller hvor varer skal eksponeres. Vi forstår, at I som virksomhed har behov for funktionelle lyssætninger, som skaber et positivt arbejdsmiljø - og at jeres produkter skal iscenesættes på bestemte måder, så de virker endnu mere indbydende og tiltalende for forbrugeren.

Skræddersyet rådgivning

Som en af Danmarks største forhandlere har vi mere end 50 producenter i vores portefølje. Vi kan derfor garantere, at den løsning, som vores konsulent finder til jer, er lige præcis den, som egner sig bedst i jeres tilfælde.

Vi har gennem mange år assisteret en del virksomheder og restaurationer i jagten på at finde de mest optimale, funktionelle og stemningsskabende belysninger. Vi rådgiver både med hensyn til indendørs og udendørs belysning. Vi tager ansvar for, at jeres gæster og besøgende allerede bliver budt velkommen, idet de nærmer sig.

Iscenesæt en stemning

Vi tilbyder professionel og målrettet rådgivning, hvor vores konsulent vil bistå projektet, indtil vi sammen har skabt et tilfredsstillende resultat.

Lyssætninger giver langt mere, end vi bemærker ved første øjekast. Det kan derfor være en krævende opgave at finde netop dén lyssætning, som komplementerer og fremhæver et lokales facetter.

 

Vores ambition ved at tilbyde rådgivningssessions er, at dine lokaler iscenesættes ud fra dine ønsker. Vi har stor erfaring med at rådgive erhvervskunder i forhold til belysning af butikslokaler, restauranter og kontorlandskaber. Prisen for vores rådgivningssessions fastsættes efter projektets forløbs- og tidsmæssige omfang.

 

 

Vi hjælper jer

 

Vi har herunder skitseret forløbet således, at du får et overblik over, hvordan en rådgivningssession typisk foregår hos os:

1. Den indledende samtale
  • Du henvender dig - og vi aftaler et møde, hvor dit belysningsprojekt bliver gennemgået.
  • Inden vores møde beder vi dig sende os en plantegning og/eller fotos af dine lokaler. Hvis du har nogle specifikke ønsker til designere eller stilarter, er du velkommen til at sende et par eksempler til os.
2. Udvikling af handleplan
  • Vores konsulent besøger dig for at få et præcist billede af projektet, hvor vi drøfter virksomhedens ønsker i forhold til belysning.
  • Efterfølgende udarbejder vi en konkret plan for, hvilke former for belysning, vi finder relevante i forhold til dit projekt.
3. Præsentation af løsningsforslag
  • Vi inviterer dig og måske dine kollegaer ud i vores butik, hvor vi præsenterer vores plan i vores flotte showroom.  
  • Gennem videre dialog udarbejder vi i samarbejde en færdig plan over, hvilke lamper du/I ønsker.

 

Kontakt os på info@mekavi.com eller tlf: 35386320, så vi kan finde en løsning, der passer netop til jeres virksomhed.