Rådgivning til Private

Vi hjælper dig med dine indretningsdrømme

 

Hos Mekavi indretter vi ud fra en tankegang om, at dit hjem skal afspejle dine ønsker og drømme. Vi mener, at værktøjet dialog skaber det bedste resultat, og derfor bruger vi det flittigt.

Med privat rådgivning hos Mekavi får du en dygtig og erfaren indretningsarkitekt, som hjælper dig med at udleve dine belysningsdrømme i din søgen efter den perfekte indretning.

Belysnings rådgivning til private

Vi brænder for at skabe perfekte resultater uanset projektets størrelse. Ved nybyg eller større om- eller tilbygninger kan vores professionelle rådgivning sikre dig, at du får kyndig vejledning forud eller undervejs i selve processen.


Hvis du blot har brug for nye idéer til din indretning, kan du drage fordel af vores ekspertise, hvor vi skaber kreative løsninger til belysning ud fra æstetik, funktion og behov. Vi varetager alle opgaver med største professionalisme, og vi bestræber os altid på at imødekomme dine ønsker og behov.

Skræddersyet rådgivning

Vores rådgivningssessions kan skræddersyes efter dit behov, da det er vigtigt for os, at du føler, at alle dine forventninger bliver indfriet. Det vil sige, at vi er fleksible i vores måde at vejlede på -  uanset hvor rådgivningen foregår. Vi mener, at du får den bedste rådgivning ved, at du viser os dit hjem og fortæller os om dine ønsker. Netop derfor vil vi meget gerne se din bolig. Alternativt kan vi også udarbejde forslag til dig på baggrund af billeder og en plantegning.

 

Prisen på vores belysningsrådgivning tilpasses ud fra opgavens omfang. Uanset opgavens omgang er forløbet for en rådgivningssession den samme.

 

Personlig og strategisk rådgivning

 

Vi har herunder skitseret selve forløbet således, at du får et overblik over, hvordan det foregår:

1.    Du har brug for inspiration og hjælp
  • Vi beder dig om at tilsende os en plantegning og/eller fotos af dit hjem

  • Du udvælger et par eksempler på designerlamper, som du finder interessante, så vi får et indtryk af din personlige stil

  • Vi mødes - gerne hjemme hos dig eller i vores showroom. Her drøfter vi dine ønsker i forhold til belysning

2.    Vi udarbejder forslag ud fra dine ønsker
  • Efter vores besøg og indledende dialog er det vores opgave at udarbejde hvilke muligheder, der kan fuldende dine ønsker

3.   Vi præsenterer vores løsningsforslag for dig
  • Du bliver præsenteret for de lamper, som vi har udvalgt på baggrund af vores dialog og besøg i dit hjem

  • Gennem videre dialog udarbejder vi i samarbejde en færdig plan over, hvilke lamper du ønsker


Kontakt os på info@mekavi.com eller tlf: 35386320, så vi kan finde en løsning, der passer netop til jeres bolig.