Rådgivning

Hos Mekavi tilbyder vi rådgivning i forhold til belysning – både til private og erhverv. Vores indretningsarkitekt har stor ekspertise i at rådgive og vejlede om belysning til såvel mindre og større projekter som ombygninger, renoveringer, nybyg eller indretning af nye lokaler med fokus på kontorbelysning, som sikrer et godt arbejdsmiljø.Privat rådgivning

Professionel og personlig rådgivning er nøgleordet, når du handler hos Mekavi.

Vi opererer inden for en verden af lys, hvor der findes utallige muligheder og kreative løsninger, som kan tilføre dit hjem stemningsskabende elementer - og lyse dit hjem op på en indbydende måde.


Privat rådgivning af kvalificerede fagfolk er ideelt for dig, som ønsker nytænkning i din indretning - eller for dig, som påtænker at foretage større belysningsmæssige forandringer. Vores dygtige indretningsarkitekt står klar med faglig rådgivning, så dine belysningsdrømme kan blive realiseret.

 

Vi mener, at vejen frem til et tilfredsstillende resultat foregår gennem dialog. Vi gør os umage med at finde ud af hvem du er - og hvordan du drømmer om at bo. Vores opgave er at realisere dine ønsker således, at vi sammen får skabt løsninger, som fuldender din indretning.

 

Læs mere om privat rådgivning her, og hvordan vi kan hjælpe dig.

 


Erhvervsrettet rådgivning

Hos Mekavi har vi mange års erfaring inden for rådgivning af kontorlandskaber, butikker og restaurationer.

Vi ved lige præcis, hvordan vi skaber og sammensætter lyssætninger således, at du som kunde får fremhævet og udnyttet dine lokalers mange facetter og muligheder. Vi er bevidste om, at belysning skal fremhæve omgivelserne.


Det er derfor vigtigt at prioritere lyssætninger, uanset om der er tale om oplysning af udstillinger, spot på produkter eller behageligt arbejdslys for at skabe de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø.

 

Forudsætningen for et tilfredsstillende resultat opstår gennem samtale, hvor vi gennem vores rådgivningssessions agerer sparringspartner med dig.  

For os handler det om at lade lyset skabe lige netop den stemning, som du ønsker. Vi er kreative og innovative i vores tilgang - og intet projekt er fuldendt, før vi har opnået det perfekte slutresultat, hvor du som kunde er fuldt tilfreds.

 

Læs mere om erhvervsrådgivning her.