Din indkøbskurv er tom

Én butik – over 60 producenter

For at kunne huse det bedste fra flere end 60 forskellige producenter af belysning har vi valgt at placere vores butik i et tidligere bogtrykkeri i Valbys industriområde. Med en butik på 1000 m2 er her både ro, plads og masser af inspiration, og du kan parkere gratis.

Vi tilbyder professionel belysningsrådgivning til både privat og erhverv. Med mange års erfaring indenfor lysdesign er vi en stærk samarbejdspartner at have med på et hvilket som helst byggeprojektet. Så er du midt i en om- eller tilbygning af dit hjem, eller har din virksomhed brug for rådgivning om lysindretningen af de nye lokaler, så lad os komme med på banen tidligt i processen. På den måde holder du alle belysningnsmuligheder åbne - det er nemlig ikke altid nemt at lave om på efterfølgende.

Mere om rådgivning

 

For enhver smag!

Med vores store sortiment, er der noget for enhver smag og indretning. Hvad enten du er på udkig efter en flot lampe til spisebordet, eller skal bruge teknisk lys til dit åbne kontorlandskab, så byder vi dig velkommen hos os med vores store viden om belysning og den rette brug af det. Det eneste vi forventer af dig er, at du er klar på at få vores mening.

Vi har gennem tiden lavet utallige projekter. Vi har lagt nogle udvalgte her på vores website, således at du kan søge inspiration til din bolig, kontoret, butikken eller restauranten.

Har du spørgsmål til nogle af projekterne eller til dit eget projekt, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Vis cases

 

Find butikken

Mekavi
Retortvej 1
2500 Valby
Tel: +45 35 38 63 20

Find os på Google Maps

Åbningstider

Erhverv & Private projekter
Mandag - Onsdag: 10.00 - 16.30

Private kunder
Torsdag - Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00


 

         

Shop online

Vi har i mange år haft den mest vel-assorterede webshop med designer-lamper i Skandinavien. Mekavi.com startede allerede i 2004 og var den første webshop til at tilbyde netop designer-lamper på nettet.

Gå direkte til e-shoppen

Belysningsrådgivning

Vi tilbyder professionel belysningsrådgivning til både privat og erhverv - med mange års erfaring indenfor lys-design er vi en stærk samarbejdspartner at have med på et hvilket som helst byggeprojektet.

Mere om rådgivning

Besøg butikken i Valby

I et tidligere bogtrykkeri i Valbys industriområde finder du vores store showroom, hvor vi udstiller det bedste fra flere end 50 forskellige producenter af designer belysning. Vi servicerer både private og erhverv - kom ind og mød os.

Mere om butikken