Din indkøbskurv er tom

Ét showroom – mere end 40 producenter

Med vores store udvalg af designerbelysning fra forskellige producenter, har vi i vores nye lokaler i Sydhavnens industrikvarter fået skabt de optimale omgivelser. Her udstiller vi et bredt udvalg af designerlamper hvor I har mulighed for i fred og ro at gå på opdagelse og lade jer inspirere. Der er gratis parkering for alle, der besøger vores showroom. 

Mere end 10 års erfaring indenfor lysdesign og belysningsrådgivning gør, at Mekavi er en stærk partner at samarbejde med når I skal træffe den rigtige beslutning. Vi har arbejdet med på flere byggeprojekter for private i nybyggerier, tilbygninger mv. og vi har desuden rådgivet virksomheder omkring lysindretning af forskellige lokaler. Vi tilbyder således både private og virksomheder professionel rådgivning, med fokus på at vejlede jer til at træffe beslutninger, som passer til jeres behov. 

Mere om rådgivning

 

Noget for enhver smag

Med vores store sortiment, er der noget for enhver smag og indretning. Hvad enten du er på udkig efter en flot lampe til spisebordet, eller skal bruge teknisk lys til dit åbne kontorlandskab, så byder vi dig velkommen hos os med vores store viden om belysning og den rette brug af det. Det eneste vi forventer af dig er, at du er klar på at få vores mening.

Gennem årenes løb har vi været med i mange forskellige projekter. Vi har her på siden lagt udvalgte projekter op, så du kan søge inspiration til belysningsindretning i boligen, kontoret, butikken eller restauranten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit projekt. Du kan kontakte os på mail info@mekavi.com eller ringe til os på telefon +45 35 38 60 20.

Vis cases

 

Find butikken

Mekavi
Bådehavnsgade 12, 1 sal
2450 København SV
Tel: +45 35 38 63 20

Find os på Google Maps

Mandag - fredag kl.9-16.30
Første & sidste fredag i måneden: kl.10-17.30
Første & sidste lørdag i måneden: kl.10-16
 

         

Shop online

Vi har i mange år haft den mest vel-assorterede webshop med designer-lamper i Skandinavien. Mekavi.com startede allerede i 2004 og var den første webshop til at tilbyde netop designer-lamper på nettet.

Gå direkte til e-shoppen

Belysningsrådgivning

Vi tilbyder professionel belysningsrådgivning til både privat og erhverv - med mange års erfaring indenfor lys-design er vi en stærk samarbejdspartner at have med på et hvilket som helst byggeprojektet.

Mere om rådgivning

Besøg butikken i København

I Københavns Sydhavn finder du vores nye showroom. Efter mere end 10 år i Valby, har vi nu fået nye lokaler. Her finder du det bedste fra mere end 40 af de førende producenter indenfor designerlamper. Vi yder professionel rådgivning til både private og erhverv. Kig forbi og lad dig inspirere. 

Mere om butikken