Showroom

Besøg vores butik og showroom

 

I vores butik får du professionel rådgivning og inspiration til at udleve dine belysningsdrømme. Det kan være svært at vælge den rette belysning, og derfor har vi et bredt udvalg af vores lamper fra webshoppen udstillet i vores butik.


Udstillingen giver dig mulighed for at se lampernes lys, former og farver. Vi er eksperter inden for belysning og designerlamper og vi glæder os til at rådgive og inspirere dig.

En verden af lys   

Vi har indrettet vores indgang med flot Fil de Fer fra italienske Catellani & Smith, som oplyser din vej op til butikken. Her vil du træde ind i ét stort rum, og ligegyldigt hvilken retning du vælger at gå, garanterer vi dig, at du får en oplevelse udover det sædvanlige.
 

I det ene hjørne af butikken vil du møde elegante og utraditionelle lyssætninger, hvor der leges med lys og skygger. Hvis du er på udkig efter designerlamper, hvor kunst er en del af lampens identitet, vil du helt sikkert finde Catellani & Smiths dekorative pendler og gulvlamper interessante.
 

Du vil kunne få mulighed for at få visualiseret en stor del af de lamper vi har i webshoppen, men kontakt os hvis du vil se en specifik lamper for at få oplyst om vi har den. Gå på opdagelse i vores showroom, og du vil finde et væld af moderne og funktionelle designerlamper, der alle udstråler kvalitet og måske inspirerer dig til nye indretningsmuligheder med designerlamper.  

Find den rigtige belysning - spotbelysning

Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige lampe med den rette belysning. I entréen eller til dit nye walk-in-closet har du måske behov for et klart lys fra spots. Vi har et stort udvalg af spots fra Modular, Nosta, Flos og Deltalight, så kom forbi og få rådgivning om netop dine muligheder.

 

Vi har indrettet et rum specifikt til spotbelysning. Her har du mulighed for at se et bredt udvalg af spots. Vi giver dig muligheden for at se de forskellige lyssætninger og deres indbygningsmuligheder.

Udendørsbelysning

Når du skal vælge lamper til udendørs brug, vil vi gerne kunne hjælpe og rådgive dig. Vi har derfor i vores showroom vist et bredt udvalg af udendørsbelysning fra bl.a. Focus Lighting, Embacco, Flos og Lightpoint m.m.

Tilbud på designerlamper

Kom og se vores "skattekammer", hvor du vil finde en masse lækre designerlamper der er sat kraftigt ned.

Rådgivning og ekspertise

Vores passion for belysning skinner tydeligt igennem, når vi rådgiver vores kunder. Vi sætter en ære i at vejlede og rådgive dig, så du får købt den helt rigtige lampe, som opfylder alle dine ønsker. Vi har et bredt udvalg udstillet i vores butik, og vi skifter løbende modellerne ud.

 

Vi har en stor gratis parkering lige foran døren.

 

Hvis du er med offentlig transport se mulighederne her.