Handelsbetingelser på mekavi.com

Mekavi.com administreres og vedligeholdes af:
Mekavi ApS
Bådehavnsgade 12, 1 sal
DK-2450 København SV
CVR: 1707 5640 (etableret 01.06.1993)
Tel: +45 3538 6320
E-mail: info@mekavi.com

Du skal læse betingelserne omhyggeligt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du samtidig vores handelsbetingelser samt brug af cookies.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på websitet - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Priser og sortiment kan ændres løbende og uden varsel. Når du handler med Mekavi.com indgås aftaler på dansk.

Mekavi tager forbehold for stavefejl og tastefejl.
 
Mekavi og køb på websitet er underlagt dansk lovgivning.

Ordrebekræftelse
Når din bestilling er gennemført modtager du en ordrebekræftelse fra Mekavi.com som kvittering på din ordre. De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af ordre, anvendes i forhold til opkrævning, betaling og evt. forsendelse af varen.

Din sikkerhed ved online-betaling
Al handel på mekavi.com foregår via en 128bit SSL krypteret forbindelse direkte til NETS (danske betalingskort) og Teller (udenlandske betalingskort). På den måde kan ingen få fat i de informationer du indtaster. Få mere information hos NETS og Teller.  

Betalingskort
På Mekavi.com kan der betales med følgende betalingskort:

       

Der pålægges intet gebyr for kortbetalingen. Betaler du med kreditkort trækker vi naturligvis først dine penge når vi har sendt varen, eller din vare er klar til afhentning.  

Leveringsbetingelser
I Danmark leveres vore varer med enten Post Danmark eller GLS.

Leveringspriser inkl. moms:

Post Danmark - 150 kr.
GLS Privat - 80 kr.
GLS Pakkeshop - 70 kr.
GLS Erhverv - 90 kr.

Leveringstiderne vareiere fra producent til producent, men forventede leveringstider står oplyst i vores webshop under det enkelte produkt. Forventet leveringstid står ligeledes oplyst på vores ordrebræftelser. Bemærk at den angivne leveringstid er en forventet leveringstid og således ingen garanti for, at du modtager produktet til den angivne tid.

Transportskader
Vi beder om, at du ved modtagelsen af din pakke undersøger forsendelsen for transportskader. Er indpakningen slemt beskadiget bedes du nægte at modtage forsendelsen, da det letter vores sag overfor transportøren..

Derfor opfordrer vi til, at såfremt  produkterne i forsendelsen er transportskadede, at du inden 7 dage anmelder transportskaden til os ved at sende en e-mail med ordrenummer samt beskrivelse af skaden til info@mekavi.com. Du finder dit ordrenummer i din ordrebekræftelse eller faktura, som du modtog fra os ved købet. Husk ligeledes at vedhæfte billeder som tydeligt dokumentere transportskaden.

Fortrydelsesret
Når du handler hos mekavi.com har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelse af vare, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
1. har modtaget din vare
2. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere dele.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan benytte denne standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returvarer skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer selv ansvar for varen ved varens returnering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 
Varer undtaget fortrydelsesretten
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 

 


 

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Mekavi ApS, Bådehavnsgade 12, 1 sal, 2450 København SV
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Det kan ske mod forudgående aftale. 
 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi
1. du reelt har taget varen i brug
2. den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
3. du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de       fungerer på
4. du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype, beskadiget eller manglende original emballage m.m.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. 
Reklamationsretten dækker fejl, som var til stede på købstidspunktet. En fejl vil typisk have været til stede på købstidspunktet, hvis ikke den skyldes din forkerte brug af varen. Du har i overensstemmelse med Købelovens regler, 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt, samt evt. dokumentere fejlen og sende det til Mekavi's kundeservice på info@mekavi.com, så behandler vi din forespørgsel inden for 24 timer.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Få generel information om dine rettigheder og se dine klagemuligheder på Forbrugerklagenævnet's hjemmeside, www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger, hvis de anses som rimelige.
Varen sendes til Mekavi ApS, Bådehavnsgade 12, 1 sal, 2450 København SV, med angivelse af dit ordrenummer.
Husk at varen altid skal være forsvarligt pakket ind. Husk kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Gavekort
Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Restbeløb på gavekort afregnes med tilgodebevis.

Persondatapolitik
Vi har opdateret vores privatlivspolitik som træder i kraft d. 25. maj 2018. I den nye privatlivspolitik fremgår det tydeligt hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor de indsamles og i hvor lang tid de opbevares. Ligeledes kan du i privatlivspolitikken læse mere om dine rettigheder, hvordan du gør indsigelse eller hvordan du søger indsigt i dine personoplysninger. 

Venligst læs her