Tilbud


Her har du muligheden for at gøre et godt køb - lamper fra kendte brands som Foscarini, Artemide, Flos, Lightpoint, ABC og mange andre brands.

Du finder gode tilbud på udgået modeller og brands samt vi rydder løbende op på vores lager, så nye varer vil løbende komme på tilbud.

 

De viste produkter er kun tilgængelige så længe lager haves, nogle modeller findes kun i et styk - det fremgår når du gennemfører et køb - du vil få meddelelsen "Dette produkt er ikke på lager og kan derfor ikke bestilles" hvis der ikke er det antal du ønsker.

{{amount}}

Designerlamper til fordelagtige priser

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af udstillingsmodeller, restvarer, udgået modeller og lagervarer. Vi skifter løbende ud i udstillingen i vores butik, og derfor tilføjer vi løbende nye modeller.


Vigtig information
Bemærk, at alle udstillingsmodeller har været udstillet i vores butik – og der kan derfor forekomme mindre brugsspor.
 

Brugsspor vil være beskrevet i varebeskrivelsen under det pågældende produkt. Tilbudsvarer såsom udgåede modeller, restvarer eller returnerede varer sælges ikke altid i original emballage.

 

I henhold til markedsføringsloven er det muligt at returnere udstillingsvarer, som er købt online.

 

Tilbud på lamper – udstillingsmodeller og restvarer

 

I vores butik i København SV har vi et bredt udvalg af designerlamper udstillet fra forskellige producenter i mange varianter, materialer, former og farver. Vi udskifter løbende vores udstilling – og derfor har du her muligheden for at købe vores udstillingsmodeller, hvor du kan spare op til 70%.

I vores fysiske butik er alle vores tilbud på lamper samlet i ét rum, hvorimod du her på siden kan finde lamperne under siden gode tilbud.

 

Tilbud på designerlamper

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med gode tilbud. Du finder her alle vores restpartier, lagervarer, udgåede varianter og udstillingsmodeller, som vi har til salg lige nu.
I vores verden er belysning et uundværligt element i ethvert rum, da det er med til at understrege stilen i dit hjem. Vi rådgiver dig gerne – også ved køb af vores designerlamper på tilbud.