Hvem er vi?

Om Mekavi

 
En lys idé blev gjort til virkelighed i 2003, hvor Mekavi blev lanceret som Danmarks første webshop med designerlamper i Danmark.

Tanken og idéen bag Mekavi var at skabe et univers, hvor mange forskellige brands og designerlamper blev samlet i et indbydende og overskueligt miljø online. Webshoppen blev således startskuddet til det Mekavi, som du kan møde i dag - både online og i vores butik i Sydhavnen.

Mekavi bliver en fysisk butik

Manden bag idéen, Hassan Mekavi, havde dog et ønske om, at Mekavi skulle være mere end en webshop. Med en uddannelse som arkitekt og en baggrund som Art Director har han altid haft fokus på at udvikle nye koncepter, som giver kunderne en ekstraordinær oplevelse. 
 

I 2004 besøgte han en designmesse og fik idéen til, at Mekavi fremadrettet også skulle tilbyde kunderne et univers, hvor det både var muligt at se lamperne og få faglig sparring til at indfri deres tanker, behov og ønsker.

 

En industribygning i Valby blev derfor forvandlet til en moderne butik og showroom, som i de næste 10 år dannede rammerne om butikken.

Designerlamper i København
 

I 2015 flyttede vi fra industribygningen i Valby til rummelige lokaler i København SV. Her har vi indrettet butikken med fokus på at iscenesætte stemninger, og du kan som kunde lade dig inspirere og se mange af vores lamper udstillet.


Vores butik er vores hjertebarn. Vi arbejder hele tiden på at skabe nye, flotte og indbydende udstillinger. Vi arbejder med design, farver og lyssætninger - og vi deler vores ekspertise med dig. Har du spørgsmål, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Kunden i fokus

Hos Mekavi er det altafgørende for os, at du som kunde går herfra med ny inspiration og faglig rådgivning.
Vi gør os derfor umage med at skabe et univers, hvor du får den bedste rådgivning til at realisere dine ønsker, når det gælder belysning i dit hjem. Vi hjælper dig gerne med idéer og inspiration, hvis du trænger til fornyelse, skal flytte eller står over for et større byggeprojekt.


Du kan læse mere om rådgivning her på siden.