Persondatapolitik

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

1. Introduktion

1.1 Mekavi ApS behandler personoplysninger om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Privacy Notice).

2. Dataansvarlig

2.1 Mekavi ApS, Baadehavnsgade 12, 1. sal – 2450  København SV, CVR-nr. 17075640, er den data-ansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

3. Kategorier af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  1. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse
  2. IP-adresser.
  3. personoplysninger som du selv giver os, eksempelvis i forbindelse med supporthenvendelser og kundeservice
  4. økonomi- og betalingsoplysninger
  5. svar i forbindelse med bruger- og tilfredshedsundersøgelser
  6. vi monitorerer adfærdsmønstre på sitet, for at kunne levere en bedre service og et optimeret website

3.2. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

  1. at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt
  2. at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have
  3. for at underrette dig om ændringer i vores ydelser
  4. for at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner
  5. hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring, for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke
  6. for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, tilsvarende produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om;
  7. hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, for at forstå dine præferencer og gøre Mekavi i stand til at personalisere vores markedsføring, og derved markedsføre mere relevante varer og tjenesteydelser til dig på baggrund af de oplysninger som du selv frivilligt angiver. Logikken bag den automatiske behandling er, at vi tilpasser og målretter vores markedsføring i overensstem-melse hermed.
  8. for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser.
  9. for at forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug
  10. for at opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogførings-loven og andre retlige forpligtelser, som Mekavi måtte have.

3.3. Vores grundlag for behandling er følgende:

  1. Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i, i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1. a-c.
  2. Behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 d-g. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  3. Behandlingen er nødvendig for, at Mekavi ApS kan forfølge sine legitime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden samt forhindre bedrageri og misbrug i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 h-i.
  4. Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler Mekavi ApS i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.2 j.

3.4. Vi opbevarer dine personoplysninger på følgende grundlag:

(a) Hvor behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, opbevarer vi dine person-oplysninger indtil kontraktforholdet er afsluttet.

(b) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer Mekavi ApS dine person-plysninger indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(c) Hvor behandlingen er nødvendig for, at Mekavi kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer Mekavi ApS dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen og ikke i længere tid end 2 år fra du har afmeldt din profil.

(d) Hvor behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler Mekavi, opbevarer vi dine personoplysninger i henhold til navnlig bogføringsloven, hvilket er 5 år fra købstids-punktet.

4. Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.

4.2 Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige person--oplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

4.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette hen-vendelse til Datatilsynet.

4.4 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi bruger til at foretage direkte markedsføring.

5. Overførsel af personoplysninger

5.1 Overførsel af dine personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

5.2 Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

5.3 Vi overfører dine personoplysninger til databehandlere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

5.5 Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, kan blive overført til lande uden for EU/EØS (“EØS”). Hvis vi overfører dine personoplysninger uden for EØS, vil vi sikre, at overførslen enten sker til lande, som EU Kommissionen har fastslået har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, eller at overførslen er baseret på EU Kommissionens standardbestemmelser. Du kan til enhver tid henvende dig ved brug af kontaktoplysningerne i punkt 6 for at få kopi af overførselsgrundlaget.

6. Kontaktoplysninger

6.1 Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til os på: info@mekavi.com eller telefon 3538 6320

 

COOKIEPOLITIK

Baggrund og formål

Mekavi ApS benytter cookies på vores websites for at forbedre funktionaliteten og forbedre brugeroplevelsen. Ved besøg på vores website indsamles der således oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold, sikre at du får vist den mest relevante information, samt at events og arrangementer passer bedst muligt til dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig via vores cookies, kan du deaktivere disse, hvilket bliver beskrevet nedenfor.

Nærværende cookiepolitik finder anvendelse, når vi benytter cookies til at indhente data (fx personoplysninger) fra en enhed (fx computer, tablet eller mobiltelefon), der tilgår eller benytter vores services.  

For at sikre overholdelse af relevant lovgivning og ændringer i vores faktiske forhold, opdateres nærværende cookiepolitk løbende og minimum en gang om året.

Ejer og kontaktinformation

Dette website er leveret af:

Mekavi ApS

CVR-nr. 1707 5640
Bådehavnsgade 12, 1. sal

2450 København SV

Telefonnummer: 35386320

E-mail: info@mekavi.com

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

Sådan anvender vi cookies på mekavi.com

Hos Mekavi anvender vi cookies på mekavi.com for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies mekavi.com anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

 

Teknisk nødvendige cookies

Mekavi.com administreres af SmartWeb. Mekavi bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi SmartWebs cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.


Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på mekavi.com. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set.

 

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

                                                

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på info@mekavi.com eller telefon 3538 6320.