Nyheder hos Mekavi

NYHEDER HOS MEKAVI

 

 

 

Modular er kommet med nyheder - smukke indbygnings spots Thimble og super flexible og funktionelle Minude - begge serier forventes at kunne leveres fra uge 31. Super elegante armaturer der er af høj kvalitet. De kommer med integreret LED og materialet er børstet metal look i forskellige smukke naturlige farve nuancer. Modular Lighting Instruments har designet og produceret arkitektonisk belysning siden 1980. De er kendt for innovativ teknologi og anderledes design og mange af deres prisvindende designs er blevet ikoner i branchen som Duell- og Nomad serien. Design enhed og til dels produktion er placeret i den Belgiske by Roeselare.

 

Læs mere om Thimble og Minude herunder

 

 

THIMBLE 70 TRIMLESS

Thimble 70 Trimless er en super elegant mindre indbygningsspot unden kant (trimless) og med integreret LED diffuser der er placeret højt oppe i spotten. Da spotten ingen kant har, kræver den ved installation en recessed ring Ø70 (for gipsloft), således der kan spartles - og denne er har vi inkluderet i prisen. Som du kan se på foto foroven findes den i syv forskellige smukke organiske finishes/farver. Spotten er perfekt at bruge hvor der er behov for et godt, smukt og funktionelt lys der samtidig ikke "stjæler" opmærksomheden i rummet. Super elegante og anvendelige spots og der også findes i en adjustable model.

Du kan finde mere info om Thimble 70 Trimless her og Thimble 70 Trimless Adjustable her

 

THIMBLE 74

Thimble 74 er en super elegant mindre indbygningsspot med kant og med integreret LED diffuser der er placeret højt oppe i spotten. Denne model findes også i syv forskellige smukke organiske finishes/farver. Denne spot har de samme egenskaber som Thimble 70 Trimless og er derfor også perfekt at bruge hvor der er behov for et godt, smukt og funktionelt lys. Denne model findes også i en adjustable model.

Du kan finde mere info om Thimble 74 her og Thimble 74 Adjustable her

 

Både Thimble 70 Trimless og Thimle 74 er 12V spot og derfor skal der benyttes en omformer til 230V - en LED driver. Da det er valget af driver der bestemmer om lyset kan dæmpes eller ikke kan, så er vi behjælpelige med at vælge den driver der passer til din installation og ønsker. Så tag fat i os.

 

 

 

 

 

MINUDE 45 ADJUSTABLE SEMI-RECESSED

Minude 45 Adjustable er en super elegant delvis indbygget rør spot med integreret LED difuser. Denne model findes i seks forskellige smukke organiske finishes/farver. Spotten er utrolig fleksible og er yderst justerbar - 360 grader og 90 grader vertikalt. Den er så og sige næsten anvendelig til ethvert behov. 

Du kan finde mere info om Minude 45 Adjustable her

 

Minude 45 Adjustable er en 12V spot og derfor skal der benyttes en omformer til 230V - en LED driver. Da det er valget af driver der bestemmer om lyset kan dæmpes eller ikke kan, så er vi behjælpelige med at vælge den driver der passer til din installation og ønsker. Så tag fat i os.

 

 

 

 

Du kan finde flere produkter fra Modular HER